Over Aster Zorg

Doelstelling en kernwaarden

Aster Zorg is een thuiszorgorganisatie uit Twente. Wij leveren diensten in het kader van de Wmo, voornamelijk aan de doelgroep ouderen.

Onze naam komt voort uit de bloem, de aster. Deze bloem heeft twee betekenissen: oprechtheid en gelukkige ouderdom. Dit komt terug in onze doelstelling: met onze zorg en ondersteuning willen we een bijdrage leveren aan de gelukkige ouderdom van onze cliënten.

Wij verlenen hulp en ondersteuning die bij u past. We zijn niet zomaar een Thuiszorgorganisatie uit Twente, wij zijn een echte Twentse thuiszorgorganisatie. Dit komt terug in onze kernwaarden: nuchter en betrouwbaar. Nuchter betekent bij ons praktisch, onze dienstverlening wordt uitgevoerd door praktisch denkenden die van aanpakken weten. Op deze manier zorgen we ervoor dat de activiteiten die uitgevoerd moeten worden, ook daadwerkelijk af komen. Betrouwbaar betekent bij ons dat we ons aan de afspraken houden die er gemaakt worden: we zijn er wanneer dit is afgesproken en bellen u ook terug als dit is afgesproken.

Wij vinden het belangrijk om u te leren kennen. Daarom komen we ook altijd bij u thuis bij de start van de dienstverlening. Tijdens dit huisbezoek krijgt u meer informatie over de inhoud van de dienstverlening en bespreken we ook uw wensen ten aanzien van de hulp. Door op deze manier te werken, selecteren we bijna altijd een hulp die goed bij u past!

Diensten

Aster Zorg is gespecialiseerd en ISO gecertificeerd voor het leveren van huishoudelijke ondersteuning, zowel in het kader van de Wmo als de WLZ. Daarnaast leveren we ook begeleiding en dagbesteding. Al onze diensten helpen u om langer thuis te blijven wonen.

Waarom kiezen voor Aster Zorg?

Aster Zorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie. Dit betekent dat als u belt u geen bandje te horen krijgt, maar u krijgt direct een medewerker aan de lijn. Deze medewerker weet wie u bent en kan u dan ook snel helpen.
Onze medewerkers brengen regelmatig wat tijd met u door. Ze merken dan vaak snel als er iets met u of uw omgeving aan de hand is. Onze medewerkers melden dit, zodat er ook snel aan een oplossing gewerkt kan worden.
U woont het liefst thuis in uw vertrouwde omgeving. Met onze hulp lukt het u om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.
U komt in een situatie dat er hulpverleners in uw vertrouwde omgeving komen. Het is niet fijn als er heel veel verschillende mensen bij u thuis komen. Dit voelt niet vertrouwd. Bij Aster Zorg heeft u een vaste hulpverlener, dit is wel zo vertrouwd.
Met dit ISO certificaat laten we zien dat we onze processen op orde hebben, zodat we diensten van uitstekende kwaliteit kunnen bieden.
Zorgthuisnl logo