Afbeelding

Huishoudelijk Medewerker bij Aster Zorg

Als huishoudelijk medewerker zorg jij ervoor dat bij de cliënt het huishouden op orde is. Dit doe je altijd in overleg met de cliënt, want bij Aster Zorg sluiten we zo goed mogelijk aan bij de wensen die een cliënt heeft.

De huishoudelijke ondersteuning die je verleent, bestaat uit wekelijkse en periodieke werkzaamheden. Het schoonmaken van de keuken, het toilet en de badkamer zijn standaard werkzaamheden net zoals stofzuigen en stoffen. Ramen lappen en het schoonmaken van de koelkast zijn voorbeelden van periodieke werkzaamheden.

Naast het schoonmaken heb je ook een belangrijke signaleringsfunctie. Daarmee bedoelen we dat je in de gaten houdt of het goed gaat met het welzijn van je cliënt(en). Indien het niet goed gaat met een cliënt, dan kunnen we in overleg met de gemeente zorgen dat de juiste hulp ingeschakeld wordt. Goede sociale vaardigheden vinden wij daarom van groot belang voor een medewerker van Aster Zorg.

Hoe je precies invulling geeft aan je werk, verschilt per cliënt. Ieder mens is uniek en daar pas je de huishoudelijke hulp op aan: maatwerk noemen we dat. Een gezonde dosis zelfstandigheid, enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel is daarom een must.

Wil je ook graag bij Aster Zorg werken?

Wil je werken in de thuiszorg? Bij Aster Zorg hebben we regelmatig vacatures voor huishoudelijke hulpen in Twente en de Achterhoek. Op dit moment zijn we op zoek naar vakantiemedewerkers! Lijkt het je leuk om echt wat te betekenen voor onze cliënten? Stuur dan je CV naar info@asterzorg.nl of vul ons contactformulier in.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naam(Vereist)