Werken bij Aster Zorg

Onze medewerkers maken het verschil

Aster Zorg heeft als doel dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Met onze diensten kunnen we bijdragen aan een gelukkige ouderdom. Onze medewerkers die deze diensten verlenen maken hierbij het verschil. Zorg en ondersteuning is meer dan alleen het verrichten van een handeling. De intentie waarmee de zorg en ondersteuning wordt geleverd, dát maakt het verschil.

Huishoudelijke medewerker bij Aster Zorg

Als huishoudelijke medewerker zorg jij ervoor dat bij de cliënt het huishouden op orde is. Dit doe je altijd in overleg met de cliënt, want bij Aster Zorg sluiten we zoveel mogelijk aan bij de wensen die de cliënt heeft.

De huishoudelijke hulp die je verleent, worden opgedeeld in wekelijkse en periodieke werkzaamheden. Het schoonmaken van de keuken, het toilet en de badkamer zijn standaard werkzaamheden net zoals stofzuigen en stoffen. Ramen lappen, het schoonmaken van de koelkast zijn voorbeelden van periodieke werkzaamheden.

Ook heb je een belangrijke signaleringsfunctie in het welzijn van je cliënten. Indien het niet goed gaat met de cliënt kunnen we in overleg met de gemeente zorgen dat de juiste hulp geboden blijft. Goede sociale vaardigheden zijn daarom van groot belang.

Hoe je hier precies invulling aan geeft verschilt per cliënt. Ieder mens is uniek en daar wordt de huishoudelijke hulp op aangepast, maatwerk noemen we dat. Een gezonde dosis zelfstandigheid, enthousiasme en verantwoordelijkheidsbesef is daarom een must.

Solliciteren bij Aster Zorg

Bij Aster Zorg zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudelijke hulpen. Op dit moment zijn we ook op zoek naar vakantiemedewerkers! Lijkt het je leuk om echt wat te betekenen voor onze cliënten? Stuur dan je CV naar info@asterzorg.nl of vul ons contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.