Aster Zorg is een jonge thuiszorgorganisatie die de ambitie heeft om de huidige groei door te zetten. Onze organisatie kenmerkt zich door het goede contact met onze cliënten en de inzet van enthousiaste, betrokken medewerkers. Wij hebben een vacature voor een:

Inspirerende en resultaatgerichte manager met ambitie

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en heb je de ambitie om mee te groeien met onze organisatie? Kun jij je voorstellen dat jij over twee jaar die inspirerende directeur bent die de leiding heeft over onze bloeiende thuiszorgorganisatie? Zie jij jezelf deze plannen realiseren? Dan ben jij degene die we zoeken!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als manager werk je samen met de directeur-eigenaar. Jij bent zijn sparringpartner. Samen met de directeur bepaal je de koers van de organisatie. We zijn nog volop in ontwikkeling. Dat geeft jou de mogelijkheid om je actief in te zetten voor onze beleidsontwikkeling en het effectueren en optimaliseren van de implementatie van deze beleidskeuzes in de organisatie. Kortom: een unieke kans voor jou om je stempel te drukken op Aster Zorg!

Bij Aster Zorg draait het om tevreden klanten die kwalitatief goede zorg ontvangen en om medewerkers die met plezier die zorg leveren, uiteraard binnen de afgesproken financiële kaders. Je geeft leiding aan vijf stafmedewerkers en indirect aan ongeveer tweehonderd huishoudelijk medewerkers. We verwachten van jou dat je onze medewerkers weet te motiveren om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Daarnaast stuur je op een effectieve personeelsbezetting en -planning. Als manager ben je integraal verantwoordelijk voor de gestelde kwaliteits-, productie-, financiële en HR-doelstellingen.

Je vertegenwoordigt Aster Zorg in verschillende samenwerkingsverbanden, zoals bijvoorbeeld met gemeenten, toezichthouders en brancheverenigingen. Periodiek neem je deel aan het overleg met de raad van commissarissen. Je onderhoudt contact met de cliëntenraad en de OR.

 Wat verwachten we van jou?

Je bent het boegbeeld voor Aster Zorg en daar sta je voor! Daarbij past dat je open, transparant en communicatief goed vaardig bent. Daarnaast ben je positief ingesteld, energiek en flexibel. Door je brede kennis ben je goed geïnformeerd en je staat open voor innovatie en volg je graag nieuwe ontwikkelingen. Je goede conceptuele denkvermogen zorgt ervoor dat je zaken op de juiste wijze weet te beredeneren. Ook ben je kostenbewust en beschik je over een gezonde dosis zakelijkheid en ondernemerschap. Een goed netwerk is daarbij heel belangrijk. Gelukkig heb jij een relevant netwerk en ben je ook nog eens in staat om dat makkelijk uit te bouwen.

Vanwege de nauwe samenwerking met de directeur vinden we het belangrijk dat jullie persoonlijke werkstijlen elkaar aanvullen. We zijn daarom benieuwd naar jouw persoonlijke voorkeursstijl, die je in de praktijk of via een DISC-analyse hebt ontdekt. Wanneer we jou een geschikte kandidaat vinden, kan een DISC-analyse onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De leiderschapskwaliteiten waarover jij beschikt kenmerken zich door het oog voor talent en het bieden van de juiste coaching aan jouw medewerkers. Al resultaatverantwoordelijke maak je heldere afspraken over de resultaten die behaald moeten worden. We zien graag dat je procesmatig sterk bent en toeziet op een juiste en tijdige verantwoording aan stakeholders.

Verder verwachten we van jou dat je:

  • beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • de ambitie hebt om door te groeien;
  • resultaatgericht bent;
  • duidelijkheid creëert, doelen stelt, grenzen aangeeft en aanspreekt op gedrag;
  • medewerkers inspireert, hen weet te verbinden en tot samenwerken aan kan zetten;
  • affiniteit (en bij voorkeur ervaring) hebt met de (ontwikkelingen in de) zorg, en specifiek met het primaire proces van de thuiszorgorganisatie;
  • beschikt over kennis en inzicht in methodisch/geïntegreerde zorgsystemen.

Dit zijn wij

Aster Zorg is een groeiende thuiszorgorganisatie die vijf jaar geleden begonnen is in Enschede. Inmiddels leveren we thuiszorg in veertien Twentse gemeenten en stijgt onze omzet jaarlijks flink. Binnenkort breiden we ons werkgebied uit door te starten met onze dienstverlening in de Achterhoek. En wie weet waar we uiteindelijk naartoe groeien!

Onze naam komt voort uit de bloem, de aster. Deze bloem heeft twee betekenissen: oprechtheid en gelukkige ouderdom. Dit komt terug in onze doelstelling: met onze zorg en ondersteuning willen we een bijdrage leveren aan de gelukkige ouderdom van onze cliënten. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een prettig onderling contact. Iedereen zet zich volledig in voor het leveren van goede zorg aan onze cliënten en er is een fijne werksfeer. Nuchter en betrouwbaar, zo kun je ons typeren. Net als de inwoners van Twente en de Achterhoek. Dat is misschien wel de reden dat deze mensen zich zo bij ons thuis voelen.

Wij leveren diensten in het kader van de Wmo, voornamelijk aan de doelgroep ouderen.

Aster Zorg is een efficiënte thuiszorgorganisatie die de overheadkosten tot een minimum beperkt, zodat we een zo groot mogelijk deel van ons budget kunnen besteden aan zorg. Want daarvoor bestaan we: we willen betrouwbare en goede zorg leveren! Daarbij vinden we het belangrijk dat er een goed contact is tussen cliënt en medewerker. We besteden daarom veel aandacht aan het vinden van de juiste match.

Dit bieden wij jou

Aster Zorg biedt jou een unieke kans op een mooie loopbaan! Vanuit de functie als algemeen manager werken we aan jouw groei naar een directiefunctie. Het is een gevarieerde en uitdagende functie in een dynamische, groeiende organisatie. Je krijgt de ruimte en tijd om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening naar jouw hand te zetten en je te ontwikkelen.

Het instapsalaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je ervaring en zijn overeenkomstig de CAO VVT, schaal 60/65. De CAO VVT biedt onder andere een aantrekkelijke pensioenregeling. Daarnaast zijn studiefaciliteiten aanwezig en stel je met de directeur een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket samen.

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Monique Britstra, Consultant Werving & Selectie en partner van Aster Zorg. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-55887008. Meer informatie over Aster Zorg is te vinden op www.asterzorg.nl.

Solliciteren kan ook direct, mail je motivatiebrief en cv vóór 12 april 2019 naar sollicitatie@asterzorg.nl. De gesprekken vinden plaats op maandag 15 april in Enschede.

Wanneer je in dienst komt van Aster Zorg dan vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. Een DISC-analyse kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.