Overstappen naar Aster Zorg

Aster Zorg levert al jaren huishoudelijke hulp in Twente. Overstappen naar Aster Zorg is mogelijk voor zowel zorgverleners die huishoudelijke hulp leveren als cliënten die op zoek zijn naar goede huishoudelijke hulp. Het is mogelijk om over te stappen als u woont in één van de volgende Twentse gemeenten:

– Gemeente Almelo
– Gemeente Borne
– Gemeente Dinkelland
– Gemeente Enschede
– Gemeente Haaksbergen
– Gemeente Hellendoorn
– Gemeente Hengelo
– Gemeente Hof van Twente
– Gemeente Losser
– Gemeente Oldenzaal
– Gemeente Tubbergen
– Gemeente Twenterand
– Gemeente Wierden

Nuchter en betrouwbaar.
Wij verlenen hulp en ondersteuning die bij u past. We zijn niet zomaar een Thuiszorgorganisatie uit Twente, wij zijn een echte Twentse thuiszorgorganisatie. Dit komt terug in onze kernwaarden: nuchter en betrouwbaar. Nuchter betekent bij ons praktisch, onze dienstverlening wordt uitgevoerd door praktisch denkenden die van aanpakken weten. Op deze manier zorgen we ervoor dat de activiteiten die uitgevoerd moeten worden, ook daadwerkelijk af komen. Betrouwbaar betekent bij ons dat we ons aan de afspraken houden die er gemaakt worden: we zijn er wanneer dit is afgesproken en bellen u ook terug als dit is afgesproken. Meer informatie over Aster Zorg vindt u hier.

Het is voor zowel medewerkers als cliënten mogelijk om over te stappen. Kijk op onze speciale overstappagina voor cliënten hier en voor de overstappagina voor medewerkers hier. Overstappen