Genieten van het buitenleven

Op het terrein van Kinderboerderij Noord maken we gebruik van een stuk tuin waarin we groenten, fruit en bloemen kweken. Twee enthousiaste medewerkers gaan samen met u aan de slag. U gaat zaaien, verspenen, uitplanten, poten, oogsten en plukken. Maar daar blijft het niet bij: wat we oogsten gaan we verwerken in mooie bloemstukken of lekkere gerechten. We maken bijvoorbeeld samen met u jam of bakken een appeltaart. En dat gaan we natuurlijk ook proeven! Uiteraard maken we tijd voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie. Wilt u even wat anders dan tuinieren? Geen probleem: u kunt ook lekker een wandeling maken op de kinderboerderij en genieten van de ruim driehonderd dieren die daar rondlopen.

Afbeelding Aan de slag in de tuin
Afbeelding Jam maken en appeltaart bakken
Afbeelding Een wandeling maken op de kinderboerderij

Heeft u interesse in deze vorm van dagbesteding?

Als u geïnteresseerd bent in deze vorm van dagbesteding, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 053-2032 145 of een e-mail sturen naar info@asterzorg.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen, deze is te vinden op de contactpagina.

Wanneer u geen interesse heeft in het buitenleven en tuinieren, maar wel een andere vorm van dagbesteding zoekt in Twente of in de Achterhoek, dan kunt u ook contact met ons opnemen. We bespreken dan welke mogelijkheden er voor u zijn.

Wanneer komt u in aanmerking voor dagbesteding van Aster Zorg?

Voor deze vorm van dagbesteding is geen indicatie vanuit de gemeente nodig. Wilt u deelnemen of gewoon een keer kijken? Neemt u dan contact met ons op.