Afbeelding

In de spotlight

Hallo, mijn naam is Anneloes Veldhuis. Ik ben 45 jaar en heel gelukkig getrouwd met Jeroen. Samen hebben we veel lol met onze twee pubers Pien van 16 en Teun van 13 jaar.

Ik sta bekend als enthousiast, spontaan en zorgzaam persoon. Verder ben ik dol op alles uit de jaren ‘70; de oranje/groene inrichting, de kleurrijke retro-jurkjes en natuurlijk de muziek.

Ik ben vorig jaar spontaan binnen gewandeld bij Aster Zorg. Gewoon omdat het werken voor deze organisatie mij aansprak; niet al te groot, dus de lijntjes zijn kort. Je wordt gehoord/gezien en daardoor voelt het al snel vertrouwd. Bovendien zijn de mensen op kantoor heel open en flexibel, dat spreekt mij aan.

Ik ben jaren werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Vandaar dat ik vooral wordt ingezet bij cliënten die de nodige zorg en begeleiding nodig hebben. Dat stukje begeleiding, zeker als je merkt dat het goed wordt opgepakt, geeft mij enorm veel voldoening! Daarnaast mag ik wekelijks een paar huisbezoeken afleggen. Ik fiets dan heel Enschede door. Het is iedere keer weer een verrassing met welke toekomstige cliënt ik een gesprek heb, erg leuk! Als ik nadien het verslag heb ingeleverd, voel ik me een heel voldaan mens. Verder ben ik lid van de OR, dat is ook een mooie manier om betrokken te blijven bij de organisatie.

Bij Aster Zorg zit ik helemaal op m’n plek. Het schoonmaken en de voldoening daarvan, de afwisseling in het omgaan met cliënten met verschillende achtergrond, de begeleiding van psychiatrische en/of verstandelijk beperkte cliënten en tel daarbij op de huisbezoeken, maakt dat ik nog héél lang voor Aster Zorg wil blijven werken!

Hopelijk komen we elkaar tegen bij een volgende werkbespreking, cursus, vergadering, feestje of gewoon toevallig op kantoor!

Hartelijke groeten,
Anneloes Veldhuis 🌺🌸🌼