Afbeelding

“Mijn contract bij mijn vorige baas zou binnen een half jaar aflopen en ik wou graag een flexibele, sociale baan. Uiteindelijk ben ik via Google bij Aster Zorg gekomen en besloot ik te solliciteren.

Het werk bij Asterzorg is heel afwisselend en als mensen-mens is het hartstikke leuk om bij mensen thuis te komen en op die manier contact te leggen. Het contact met de mensen vind ik het allerleukst. Er zijn in mijn werk zoveel leuke kleine momenten geweest, zoals boeiende of sentimentele verhalen en gesprekken met cliënten. Daarnaast zijn de uren heel flexibel en is er altijd wel wat te doen, dus hoef je niet bang te zijn dat je niet genoeg uren toe krijgt gewezen.

Het contact met kantoor is top. In mijn ervaring is iedereen die op het kantoor werkt hartstikke vriendelijk en begripvol. Ze denken oprecht mee met hun collega’s in het veld. Voor de alledaagse dingen is kantoor makkelijk bereikbaar via WhatsApp en meestal wordt daar binnen een half uur op gereageerd. Voor andere dingen kun je altijd bellen of mailen. Kernwoorden die in mij opkomen zijn vlot, efficiënt, begripvol en persoonlijk.”