Dagbesteding in Enschede van Aster Zorg

Aster Zorg levert huishoudelijke hulp, dagbesteding en begeleiding in Twente. Hieronder leest u meer over dagbesteding in Enschede van Aster Zorg.

Wat houdt dagbesteding van Aster Zorg in?

Dagbesteding is een manier om uw dag prettig en zinvol in te delen. We doen dit in Enschede in een unieke vorm: een groenproject. De dagbesteding is bedoeld voor mensen die graag buiten zijn en van tuinieren houden. De dagbesteding wordt gehouden in Enschede, op Kinderboerderij Noord in Deppenbroek.

Activiteiten

We hebben twee enthousiaste medewerkers die samen met u aan de slag gaan. We hebben een tuin waarin we  groenten, fruit en bloemen kweken. We gaan zaaien, verspenen, uitplanten, poten, oogsten, plukken, eten en verwerken van wat we zelf kweken. Ook kunnen we jam maken en een appeltaart bakken. Dit zijn activiteiten die we met veel enthousiasme samen met u uit willen voeren. Uiteraard maken we ook tijd voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie. En natuurlijk kunt u een wandeling maken op de kinderboerderij en de ruim 300 dieren bezoeken.

Heeft u interesse in deze vorm van dagbesteding?

Als in geïnteresseerd bent in deze vorm van dagbesteding, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 053-2032 145 of een e-mail sturen naar info@asterzorg.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen, deze is te vinden op de contactpagina. Wanneer u geen interesse heeft in het buitenleven en tuinieren, maar wel een andere vorm van dagbesteding zoekt, dan kunt u ook contact met ons opnemen. We bespreken dan welke mogelijkheden er voor u zijn.

Komt u in aanmerking voor dagbesteding?

Voor deze vorm van dagbesteding is een indicatie vanuit de gemeente nodig. Heeft u al een indicatie? Dan kunt u zeker gebruikmaken van onze dagbesteding. Heeft u nog geen indicatie, dan kunt u deze aanvragen bij het Wmo loket van uw gemeente. Uiteraard kunnen we u hierbij ondersteunen.

Dagbesteding in Enschede